Baum im Sommer Clipart
Clipart musim panas
Pfingsten Clipart
Clipart Pentakosta
I love Papa Clipart im PNG-Format
Clipart dina rama
Rahmen für Bilder transparent
Framework kanggo gambar
Schüler mit Globus - Schule Cliparts
Clipart sekolah
Abstand halten Bild - Cliparts zu Corona
Gambar Corona

ClipartsFree.de - clipart gratis, gambar, animasi gif

Sugeng rawuh ing situs web kita! Yen sampeyan nggoleki gambar sing apik lan gratis kanggo proyek kreatif utawa aktivitas karo bocah-bocah, sampeyan wis teka ing panggonan sing bener! Swara 20.000 grafis gratis (cliparts, ilustrasi, animasi gif, template, instruksi kerajinan, lembar kerja lan bahan ajar) babagan macem-macem topik lan masalah saiki nunggu sampeyan ing kene lan pengin gabung sanalika bisa! :-)
Glückwunsch 40 Jahre - Clipart zum Geburtstag
Gambar ulang tahun
Happy Birthday Clipart
Gambar ulang tahun
Luftballons Clipart zum Geburtstag
Clipart ulang tahun
T-Shirt Design mit Text Happy Birthday
Desain Kaos
Birthday Boy Design zum Drucken auf T-Shirt
Selamat ulang tahun designs
Witzige Schnecke Clipart zum Geburtstag
Clipart kanggo ulang tahun
Nanging sadurunge sampeyan miwiti, kita bakal njaluk sampeyan maca teks ing ngisor iki kanthi teliti. Saben wulan kita nampa atusan pesen kanthi pitakon babagan panggunaan gambar kita. Bocah sekolah, siswa, pendidik, guru, pengusaha, pengrajin lan pribadi nulis marang kita lan takon "... apa aku bisa nggunakake gambar sampeyan?", "... gambar sampeyan gratis?", "... lan apa sing kedadeyan yen .?" etc .. Supaya kanggo njawab paling pitakonan iki lan ngirit wektu, kita wis nyiapake artikel ing ngisor iki ing "pitakonan-jawaban" mode kanggo sampeyan. Yen sampeyan ora entuk jawaban kanggo pitakonan sampeyan ing kene, tulisen menyang kita. Rincian kontak bisa ditemokake ing weton.
Lan saiki kita miwiti.
Apa clipart sampeyan asli?
Kabeh gambar ing situs web iki ditandhani karo "© www.ClipartsFree.de" utawa "© www.ClipartsFree.de" digawe dening desainer grafis lan ilustrator. Mulane, iki asli lan legal. Ing sumber liyane ing Internet contone. Contone, sampeyan ora bakal bisa nemokake grafis kita ing situs web saham.
Apa kualitas clipart sampeyan?
Kabeh grafis ana ing resolusi paling sethithik 600x600 px. kasedhiya ing format PNG kualitas dhuwur utawa minangka animasi GIF utawa JPEG. Grafis bisa dibukak, diowahi lan dicithak kanthi kualitas apik ing kantor umum lan program grafis.

Ing taun-taun pungkasan, standar kualitas gambar ing Internet berkembang kanthi cepet. Patut, kita uga nggandhengake kualitas grafis kita lan uga wis nyetel kritéria kualitas kayata subyek, gaya drawing, résolusi nalika klebu ing galeri munggah.
Apa tegese "Gratis Cliparts"? Apa gambar sampeyan pancen gratis?
Kabeh grafis ing situs web iki gratis anggere digunakake kanggo tujuan non-komersial (contone: panggunaan pribadi lan pribadi, desain undangan ulang tahun, kartu ucapan, dokumen lan bahan kanggo mulang ing sekolah negeri utawa ing taman kanak-kanak negara, lsp).

Gunakake ing sekolah swasta utawa ing presentation perusahaan maneh tundhuk biaya.

Dadi teka menyang pitakonan sabanjure.
Apa sing dimaksud karo tujuan komersial?
Sembarang nggunakake kanggo MediaWiki kayata: digunakake ing media cetak lan internet kanthi karakter komersial, pariwara, agensi grafis utawa situs web saham, pawulangan pribadi utawa pelajaran ing sekolah swasta / ing fasilitas bocah-bocah swasta, gunakake kanggo tujuan komersial, lsp. Ing kasus kasebut, biaya lisensi sing cocog. kudu dibayar.
Kepiye carane nggunakake clip art kanthi bener ing proyek non-komersial?
Nalika digunakake ing media cetak, referensi (cathetan sikil) menyang sumber kasebut (www.clipartsfree.de utawa situs web penulis masing-masing) kudu disetel. Informasi hak cipta bisa ditemokake ing saben grafik ing tampilan rinci.

Nalika digunakake ing Internet, sampeyan bisa nyelehake grafis kita ing server utawa nggunakake kode kanggo nggabungake langsung menyang situs web (maks. 5 grafis saben domain). Tautan aktif kudu diselehake ing cedhak saben grafis ing situs web kita utawa ing situs web penulis sing gegandhengan. Panganggone atribut rel = "nofollow" ora diidini.
Aku pengin nggunakake clip art sampeyan komersial. Aku kudu piye?
Yen sampeyan kasengsem ing panggunaan komersial, kirim email kanthi katrangan rinci babagan proyek sampeyan:
  • Cliparts endi sing arep sampeyan gunakake?
  • Deskripsi singkat proyek sampeyan,
  • Perkiraan jumlah salinan, distribusi, lsp.
Sampeyan bisa nemokake rincian liyane babagan iki ing artikel "Tuku cliparts - Kepiye entuk hak panggunaan kanggo grafis kita".
Apa biaya nggunakake cliparts sampeyan?
Rega diwiwiti saka 2 EUR net / grafis kanggo panggunaan siji-wektu lan beda-beda gumantung saka ruang lingkup panggunaan.
Aku pengin nggunakake clip art kanggo ngrancang logo. Apa aku diijini nglakoni?
Kanggo ngindhari kemungkinan tabrakan hukum, kita nyatakake kanthi jelas yen ora diidini nggunakake gambar (cliparts, ilustrasi, animasi gif, cithakan, lembar kerja) minangka logo utawa minangka bagéan saka merek dagang (unsur logo).

Yen sampeyan kepengin nggawe logo perusahaan, bukak situs web kita www.cartoon-design.com. Kita nawakake macem-macem layanan kanthi fokus ing desain grafis lan logo.
Kepiye carane ndownload clip art sampeyan kanthi resolusi dhuwur?
Ing saben clip art ana lambang kanthi kaca pembesar Icon Lupe. Yen sampeyan ngeklik lambang kasebut, tab anyar utawa jendela anyar (gumantung setelan browser sampeyan) mbukak kanthi grafis kanthi resolusi maksimal sing kasedhiya. Banjur klik tombol mouse tengen, bukak menu pop-up lan pilih pilihan "Simpen grafis minangka ...". Iki tegese grafis clip art bisa diundhuh lan disimpen sacara lokal ing komputer. Saka ing kono sampeyan bisa mbukak ing program grafis umum (Paint, Photoshop, PowerPoint etc.) lan ngowahi iku patut.
Mit freundlichen Grüßen




Gambar clip art populer

punika proyek dening ClipartsFree.de
© 2012-2022 www.ClipartsFree.de - Cliparts, gambar, gif, kertu ucapan gratis