ClipartsFree.de - clipart gratis, gambar, animasi gif

Sugeng rawuh ing situs web kita! Yen sampeyan nggoleki gambar sing apik lan gratis kanggo proyek kreatif utawa aktivitas karo bocah-bocah, sampeyan wis teka ing panggonan sing bener! Swara 20.000 grafis gratis (cliparts, ilustrasi, animasi gif, template, instruksi kerajinan, lembar kerja lan bahan ajar) babagan macem-macem topik lan masalah saiki nunggu sampeyan ing kene lan pengin gabung sanalika bisa! :-)
Apa clipart sampeyan asli?
Kabeh gambar ing situs web iki ditandhani karo "© www.ClipartsFree.de" utawa "© www.ClipProject.info" digawe dening desainer grafis lan ilustrator. Mulane, iki asli lan legal. Ing sumber liyane ing Internet contone. Contone, sampeyan ora bakal bisa nemokake grafis kita ing situs web saham.
Fußball Clipart kostenlos
Fußball
Deutsche Fahne mit Ball Clipart
Gendéra lan bal
Fußball EM 2024 Clipart zum Herunterladen
Kejuaraan Sepak Bola Eropa 2024
Pfingsten Bilder zum Download
Pentakosta
Liebe Clipart-Grafik
Clipart jantung lan katresnan
Herz Clipart
Clipart katresnan
Kepiye carane nggunakake clip art kanthi bener ing proyek non-komersial?
Nalika digunakake ing media cetak, referensi (cathetan sikil) menyang sumber kasebut (www.clipartsfree.de utawa situs web penulis masing-masing) kudu disetel. Informasi hak cipta bisa ditemokake ing saben grafik ing tampilan rinci.

Nalika digunakake ing Internet, sampeyan bisa nyelehake grafis kita ing server utawa nggunakake kode kanggo nggabungake langsung menyang situs web (maks. 5 grafis saben domain). Tautan aktif kudu diselehake ing cedhak saben grafis ing situs web kita utawa ing situs web penulis sing gegandhengan. Panganggone atribut rel = "nofollow" ora diidini.
Glückwunsch 40 Jahre - Clipart zum Geburtstag
Gambar ulang tahun
Happy Birthday Clipart
Gambar ulang tahun
Luftballons Clipart zum Geburtstag
Clipart ulang tahun
T-Shirt Design mit Text Happy Birthday
Desain Kaos
Birthday Boy Design zum Drucken auf T-Shirt
Selamat ulang tahun designs
Witzige Schnecke Clipart zum Geburtstag
Clipart kanggo ulang tahun
Aku pengin nggunakake clip art sampeyan komersial. Aku kudu piye?
Yen sampeyan kasengsem ing panggunaan komersial, kirim email kanthi katrangan rinci babagan proyek sampeyan:
  • Cliparts endi sing arep sampeyan gunakake?
  • Deskripsi singkat proyek sampeyan,
  • Perkiraan jumlah salinan, distribusi, lsp.
Sampeyan bisa nemokake rincian liyane babagan iki ing artikel "Tuku cliparts - Kepiye entuk hak panggunaan kanggo grafis kita".
Apa kualitas clipart sampeyan?
Kabeh grafis ana ing resolusi paling sethithik 600x600 px. kasedhiya ing format PNG kualitas dhuwur utawa minangka animasi GIF utawa JPEG. Grafis bisa dibukak, diowahi lan dicithak kanthi kualitas apik ing kantor umum lan program grafis.

Ing taun-taun pungkasan, standar kualitas gambar ing Internet berkembang kanthi cepet. Patut, kita uga nggandhengake kualitas grafis kita lan uga wis nyetel kritéria kualitas kayata subyek, gaya drawing, résolusi nalika klebu ing galeri munggah.
Nanging sadurunge sampeyan miwiti, kita bakal njaluk sampeyan maca teks ing ngisor iki kanthi teliti. Saben wulan kita nampa atusan pesen kanthi pitakon babagan panggunaan gambar kita. Bocah sekolah, siswa, pendidik, guru, pengusaha, pengrajin lan pribadi nulis marang kita lan takon "... apa aku bisa nggunakake gambar sampeyan?", "... gambar sampeyan gratis?", "... lan apa sing kedadeyan yen .?" etc .. Supaya kanggo njawab paling pitakonan iki lan ngirit wektu, kita wis nyiapake artikel ing ngisor iki ing "pitakonan-jawaban" mode kanggo sampeyan. Yen sampeyan ora entuk jawaban kanggo pitakonan sampeyan ing kene, tulisen menyang kita. Rincian kontak bisa ditemokake ing weton.
Lan saiki kita miwiti.
Apa tegese "Gratis Cliparts"? Apa gambar sampeyan pancen gratis?
Kabeh grafis ing situs web iki gratis anggere digunakake kanggo tujuan non-komersial (contone: panggunaan pribadi lan pribadi, desain undangan ulang tahun, kartu ucapan, dokumen lan bahan kanggo mulang ing sekolah negeri utawa ing taman kanak-kanak negara, lsp).

Gunakake ing sekolah swasta utawa ing presentation perusahaan maneh tundhuk biaya.

Dadi teka menyang pitakonan sabanjure.
Apa sing dimaksud karo tujuan komersial?
Sembarang nggunakake kanggo MediaWiki kayata: digunakake ing media cetak lan internet kanthi karakter komersial, pariwara, agensi grafis utawa situs web saham, pawulangan pribadi utawa pelajaran ing sekolah swasta / ing fasilitas bocah-bocah swasta, gunakake kanggo tujuan komersial, lsp. Ing kasus kasebut, biaya lisensi sing cocog. kudu dibayar.
Apa biaya nggunakake cliparts sampeyan?
Rega diwiwiti saka 2 EUR net / grafis kanggo panggunaan siji-wektu lan beda-beda gumantung saka ruang lingkup panggunaan.
Aku pengin nggunakake clip art kanggo ngrancang logo. Apa aku diijini nglakoni?
Kanggo ngindhari kemungkinan tabrakan hukum, kita nyatakake kanthi jelas yen ora diidini nggunakake gambar (cliparts, ilustrasi, animasi gif, cithakan, lembar kerja) minangka logo utawa minangka bagéan saka merek dagang (unsur logo).

Yen sampeyan kepengin nggawe logo perusahaan, bukak situs web kita www.cartoon-design.com. Kita nawakake macem-macem layanan kanthi fokus ing desain grafis lan logo.
Kepiye carane ndownload clip art sampeyan kanthi resolusi dhuwur?
Ing saben clip art ana lambang kanthi kaca pembesar Icon Lupe. Yen sampeyan ngeklik lambang kasebut, tab anyar utawa jendela anyar (gumantung setelan browser sampeyan) mbukak kanthi grafis kanthi resolusi maksimal sing kasedhiya. Banjur klik tombol mouse tengen, bukak menu pop-up lan pilih pilihan "Simpen grafis minangka ...". Iki tegese grafis clip art bisa diundhuh lan disimpen sacara lokal ing komputer. Saka ing kono sampeyan bisa mbukak ing program grafis umum (Paint, Photoshop, PowerPoint etc.) lan ngowahi iku patut.
Mit freundlichen Grüßen



Gambar clip art populer


  • Gambar olahraga - kartun pelatih
  • Juara Olimpiade Clipart Kartun
  • Gambar Bola - Soccer Cliparts gratis
  • Gambar kartun pemain sepak bola
  • Gambar lapangan sepak bola
  • Gambar Clipart Tim Sepak Bola Gratis
  • Pemenang - Olahraga Cliparts gratis
  • Klip seni sepak bola gratis
  • Pemain Sepak Bola - Gambar Clipart Piala Dunia Sepak Bola
  • Clipart Bola Tangan - Cliparts Olahraga Gratis
  • Gambar sepak bola gratis - tendangan pojok
  • Kartu Kuning - Soccer Clipart Gratis
  • Gambar bal-balan gol kanggo juara dunia bal-balan
  • Gambar clipart kiper sepak bola HD
  • Gambar Clipart Obat Gratis
  • Gambar cangkir gratis
  • Clipart gambar striker gratis
  • Wasit - Soccer Cliparts gratis
  • Lapangan bal-balan - Clipart bal-balan kanggo bal-balan Piala Dunia
  • Goal - Soccer gambar download gratis
  • Clipart sepak bola kanggo Piala Dunia Sepak Bola
  • Soccer cliparts free - bek
  • Clipart bal
  • Clipart kartun wasit gratis
  • Gambar tendangan bebas gratis
  • bal mabur
  • Ilustrasi Sepakbola Gratis - Ibukota Sepakbola
  • Clipart Kartun Wasit Gratis
  • Clipart olahraga gratis - komentator olahraga
  • Ilustrasi Kiper Sepakbola Gratis
  • Bal mabur liwat lapangan bal-balan
  • Pemenang Podium Clip Art Olahraga gratis
  • Gambar sepak bola
  • Olahraga Fan Gambar kanggo free
  • Olahraga Gambar free download
  • Gambar sepak bola lucu - kita crack!
  • Gambar sepak bola Jerman
  • Sepak bola ireng-abang-emas
  • Lapangan sepak bola kanthi clipart bal
  • Clipart lapangan sepak bola 3D
  • Pethikan lan kalimah kang moncèr nganggo tembung soccer!
  • Ungkapan bal-balan paling apik - Kita juara donya bal-balan!
  • Peta latar mburi sepak bola Jerman clipart
  • Aku seneng kertu bal-balan
  • Klip seni sepak bola Jerman
  • Clip art sepak bola
  • Stopwatch clip art, gambar, ilustrasi
  • Kartu ucapan bal-balan - kita bakal nyuwek awake dhewe
  • Gambar pemain sepak bola, grafis, kartun, clip art
  • Gerbang Clipart
  • Gambar stadion bal-balan
  • Gambar sepak bola bocah
  • Gambar komik sepak bola
  • Unduh gambar sepak bola gratis
  • Ilustrasi kanggo buku anak - bal-balan, kiper, bocah
  • Prawan main seni klip sepak bola, gambar, kartun, komik
  • Clipart gerbang sepak bola
  • Gambar peluit sepak bola, ilustrasi, clipart
  • Clipart wasit sepak bola
  • Gambar lapangan sepak bola
  • Clipart bal bal
  • Sudut bal clipart grafis
  • Kartun sepak bola lucu
  • Cliparts sepak bola gratis
  • Clipart sepak bola
  • Gambar sepak bola
  • Kaca pewarna sepak bola gratis
  • Klip seni sepak bola kartu kuning lan abang, gambar, ilustrasi, grafis
  • Clipart sarung tangan
punika proyek dening ClipartsFree.de
© 2012-2024 www.ClipartsFree.com - Cliparts, gambar, gif, kertu ucapan gratis