Tuku cliparts - Kepiye entuk hak panggunaan kanggo grafis kita


Kabeh materi saka situs web kita (cliparts, ilustrasi, e-kartu, animasi, cithakan cetak, lembar kerja, cithakan sulaman, lsp.) mung bisa digunakake kanthi gratis ing non-komersial Proyek sing selaras karo kita Katentuan Pangginaan supados langkung bisa digunakake.

Nanging, yen sampeyan kepengin entuk hak panggunaan kanggo panggunaan komersial, kita nawakake telung pilihan ing ngisor iki:


1. Entuk hak panggunaan kanggo grafis sing sampeyan pilih.

cara:

Mangga nulis menyang kita liwat email (design.cartoon (ing) gmail.com) lan menehi informasi rinci babagan proyek sampeyan:

  • Gambar endi sing arep sampeyan gunakake?
  • Ing proyek endi / kanggo tujuan apa sampeyan pengin nggunakake grafis?
  • Apa samesthine print run / jumlah salinan?
Banjur (sajrone 2-3 dina kerja) kita bakal menehi tawaran sing ora naleni.


2. Entuk hak panggunaan kanggo koleksi grafis sing ana ing macem-macem topik.

Koleksi ing ngisor iki saiki kasedhiya:

  • Makarya ing kantor umum (50 grafis)
  • Akuntansi (50 grafik) - Tuladha >>
  • Manajemen proyek (50 grafis)
  • Hukum (50 grafis) - Tuladha >>
  • Teknologi Informasi (IT) (50 grafik)
Rega gumantung saka ukuran bisnis lan ruang lingkup panggunaan sing direncanakake. Mangga nulis menyang kita liwat email (design.cartoon (ing) gmail.com) lan wenehake rincian proyek sampeyan.

Banjur (sajrone 2-3 dina kerja) kita bakal menehi tawaran sing ora naleni.


3. Duwe cliparts dirancang miturut kepinginan.

Sampeyan bisa nggawe grafis sing digawe khusus kanggo sampeyan lan kanggo tujuan perusahaan sampeyan. Sampeyan bisa nemokake informasi babagan proses kerja lan rega kene.


ClipartsFreeTim
punika proyek dening ClipartsFree.de
© 2012-2022 www.ClipartsFree.de - Cliparts, gambar, gif, kertu ucapan gratis