Katentuan Pangginaan supados langkung


A. Keabsahan syarat-syarat panggunaan

1. Kabeh hubungan bisnis kita adhedhasar syarat-syarat panggunaan kasebut. Kita ora ngerteni kahanan apa wae sing bertentangan karo utawa nyimpang saka syarat-syarat panggunaan, kajaba kita wis setuju kanthi nyata babagan kesahihan kasebut kanthi tulisan.

B. Hak Cipta

1. Kita ngupayakake kanggo mirsani hak cipta grafis, dokumen audio, urutan video lan teks sing digunakake ing kabeh publikasi, nggunakake grafis, dokumen audio, urutan video lan teks sing digawe dening kita utawa nggunakake grafis, dokumen audio, urutan video lan teks tanpa lisensi. teks. Kabeh merek lan merek dagang sing kasebut ing situs web lan bisa uga dilindhungi dening pihak katelu tundhuk tanpa watesan karo pranata hukum merek dagang sing ditrapake lan hak kepemilikan saka pemilik sing kadhaptar. Kesimpulan yen merek dagang ora dilindhungi dening hak pihak katelu ora kudu ditarik mung amarga kasebut.

2. Hak cipta kanggo materi sing diterbitake digawe dening kita (grafis, obyek, teks) (ditandhani karo © www.ClipartsFree.de utawa © www.ClipartsFree.de) tetep mung karo kita. Bahan kasebut mung digunakake ing proyek non-komersial (kanggo pribadi, pribadi) mesthi. Sembarang panggunaan luwih, ing panyimpenan tartamtu ing database, publikasi, duplikasi lan sembarang wangun panggunaan komersial uga transfer menyang pihak katelu - uga ing bagean utawa ing wangun revisi - tanpa idin saka administrasi www.ClipartsFree.de utawa www. ClipartsFree.de dilarang.

3. Nalika nggunakake grafis ing proyek Internet, a link aktif ing www.clipartsfree.de utawa ing www.clipproject.info.

Tuladha link aktif: www.clipartsfree.de

Nalika digunakake ing media cetak, referensi ditulis (cathetan sikil) kudu digawe kanggo www.clipartsfree.de utawa www.clipproject.info.

Yen sampeyan duwe pitakon liyane babagan panggunaan gambar kita, waca artikel FAQ ing homepage situs web www.clipartsfree.de

C. Referensi lan Link

1. Kita kanthi tegas nandheske yen kita ora duwe pengaruh apa wae ing desain lan isi kaca sing disambung. Mulane, kita kanthi tegas nyingkirake kabeh isi ing kabeh kaca sing disambung ing kabeh situs web, kalebu kabeh sub-kaca. Pranyatan iki ditrapake kanggo kabeh pranala ing homepage lan kabeh isi kaca sing pranala utawa spanduk mimpin.

2. (link jero) Ing pangadilan v. 17.07.2003/259/00 (Az: I ZR 96/03; press release XNUMX/XNUMX) mutusake manawa setelan sing diarani link jero ora nglanggar hak cipta saka panyedhiya sing disambung. Eksploitasi sing ora adil saka layanan panyedhiya kanthi nyetel pranala jero uga ditolak.

D. Pangreksan data

1. Yen ana kemungkinan ngetik data pribadhi utawa bisnis (alamat e-mail, jeneng, alamat) ing situs web, input data iki ditindakake kanthi sukarela. Data sampeyan bakal dianggep kanthi rahasia lan ora bakal diterusake menyang pihak katelu.

2. Panggunaan data kontak sing diterbitake ing jejak utawa informasi sing bisa dibandhingake kayata alamat pos, nomer telpon lan fax uga alamat email dening pihak katelu kanggo ngirim informasi sing durung dijaluk kanthi jelas ora diidini. Kita kanthi tegas nduweni hak kanggo njupuk langkah hukum marang pangirim sing diarani mail spam sing nglanggar larangan iki.

3. Pranyatan pangayoman data kanggo panggunaan Google Analytics

Situs web iki nggunakake Google Analytics, layanan analisis web saka Google Inc. ("Google"). Google Analytics nggunakake sing disebut "cookies", file teks sing disimpen ing komputer lan ngidini sampeyan nggunakake situs web kanggo dianalisis. Informasi sing diasilake cookie babagan panggunaan situs web iki biasane ditransfer menyang server Google ing AS lan disimpen ing kana. Nanging, yen anonimisasi IP diaktifake ing situs web iki, alamat IP sampeyan bakal disingkat sadurunge dening Google ing negara anggota Uni Eropa utawa ing negara kontrak liyane saka Perjanjian babagan Wilayah Ekonomi Eropa.

Nur ing Ausnahmefällen aneh kanggo IP-Adresse lan Server Server ing Google ing AS AS, lan dort gekürzt. Situs Web saka Situs Web Betreibers ing situs web Google sing dikepengini karo Informasi benutzen, yaiku Ihre Nutzung der Website auszuwerten, lan Lapuran situs web sing wis dikepengini karo situs web sing dikepengini karo situs web sing dikepengini karo situs web. Diwakake karo Rahasia Google Analytics saka Ihrem Browser übermittelte IP-Adresse sing aneh karo Daten von Google zusammengeführt.

Sampeyan bakal nggunakake Spasial Cookie kanggo tuku Einstellung Ihrer Browser-Software verhindern; Wir weisen Sie jedoch darauf hin, die Sie in diesem Fall gegebenenfalls nicht sämtliche Funktionen dieser Website vollumfänglich werden nutzen können. Yen sampeyan bakal mati ing Erfassung der durch saka Cookie erzeugten und auf Ihre Nutzung der Website bezogenen Daten (inkl. Ihrer IP-Adresse) lan Google sing nyembelih ing Verarbeitung sing dideleng saka Daten Google kanggo Google verhindern. und installieren: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

4. Pranyatan perlindungan data kanggo panggunaan Google Adsense
Situs web iki nggunakake Google AdSense, layanan kanggo nggabungake iklan saka Google Inc. ("Google"). Google AdSense nggunakake sing diarani "cookies", file teks sing disimpen ing komputer sampeyan lan bisa nganalisa panggunaan situs web kasebut. Google AdSense uga nggunakake apa sing disebut web beacon (grafis sing ora katon). Beacon web iki bisa digunakake kanggo ngevaluasi informasi kayata lalu lintas pengunjung ing kaca kasebut.

Informasi sing digawe dening cookie lan web beacon kanggo nggunakake situs iki (kalebu alamat IP sampeyan) lan pengiriman format iklan dikirim menyang lan disimpen dening server Google ing Amerika Serikat. Informasi iki bisa dienggo bareng Google karo afiliasi Google. Nanging, Google ora bakal nggabungake alamat IP sampeyan karo data liyane sing wis disimpen.

Sampeyan bisa nyegah panginstalan cookie kanthi nyetel piranti lunak browser sampeyan; Nanging, wigati dicathet yèn ing kasus iki sampeyan ora bisa nggunakake kabeh fitur saka situs web iki kanthi sacukupe. Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo ngolah data babagan sampeyan Google kanthi cara lan tujuan sing kasebut ing ndhuwur.

5. Pranyatan pangayoman data kanggo nggunakake Google +1

Koleksi lan panyebaran informasi: Kanthi bantuan tombol Google +1 sampeyan bisa nerbitake informasi ing saindenging jagad. Sampeyan lan pangguna liyane nampa konten pribadi saka Google lan mitra liwat tombol Google +1. Google nyimpen informasi sing wis diwenehi +1 kanggo isi lan informasi babagan kaca sing dideleng nalika sampeyan ngeklik +1. +1 sampeyan bisa ditampilake minangka tandha bebarengan karo jeneng profil lan foto sampeyan ing layanan Google, kayata ing asil panelusuran utawa ing profil Google, utawa ing panggonan liya ing situs web lan iklan ing Internet. Google nyathet informasi babagan aktivitas +1 sampeyan supaya bisa nambah layanan Google kanggo sampeyan lan wong liya. Supaya bisa nggunakake tombol Google +1, sampeyan butuh profil Google umum sing katon sacara global sing kudu ngemot paling ora jeneng sing dipilih kanggo profil kasebut. Jeneng iki digunakake ing kabeh layanan Google. Ing sawetara kasus, jeneng iki uga bisa ngganti jeneng liya sing wis digunakake nalika nuduhake isi liwat akun Google. Identitas profil Google sampeyan bisa dituduhake menyang pangguna sing ngerti alamat email sampeyan utawa sing duwe informasi identifikasi liyane babagan sampeyan.

Panganggone informasi sing diklumpukake: Saliyane tujuan sing wis kasebut ing ndhuwur, informasi sing sampeyan wenehake bakal digunakake miturut pranata perlindungan data Google sing ditrapake. Google bisa uga nerbitake statistik ringkesan babagan aktivitas +1 pangguna utawa ngirimake menyang pangguna lan mitra, kayata penerbit, pengiklan utawa situs web sing disambung.

6. Pranyatan pangayoman data kanggo panggunaan Twitter

Fungsi layanan Twitter terintegrasi ing situs kita. Fungsi kasebut ditawakake Twitter Inc., Twitter, Inc. 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA. Kanthi nggunakake Twitter lan fungsi "Retweet", situs web sing dibukak bakal disambung menyang akun Twitter lan dikenal kanggo pangguna liyane. Data iki uga dikirim menyang Twitter.

Kita pengin nuduhake yen, minangka panyedhiya situs web, kita ora duwe kawruh babagan isi data sing dikirim utawa cara digunakake dening Twitter. Sampeyan bisa nemokake informasi luwih lengkap babagan iki ing deklarasi perlindungan data Twitter ing http://twitter.com/privacy.

Setelan privasi sampeyan ing Twitter bisa ditemokake ing Setelan akun ing http://twitter.com/account/settings ngganti.

E. Tanggung Jawab

1. Panggunaan situs iki dumadi saka karsane dhewe lan kanthi resiko pangguna dhewe. Kita ora nganggep tanggung jawab kanggo topikality, bener, jangkep utawa kualitas informasi sing diwenehake. Klaim tanggung jawab marang penulis situs web iki sing ana hubungane karo karusakan material utawa immaterial sing disebabake nggunakake utawa ora nggunakake informasi sing diwenehake utawa kanthi nggunakake informasi sing ora bener utawa ora lengkap ora dikalahake, kajaba penulis bisa dituduhake tumindak kanthi sengaja utawa kesalahan grossly cuyu ana. Kabeh tawaran ora naleni. Kita kanthi tegas nduweni hak kanggo ngganti, nambah, utawa mbusak bagean saka kaca utawa kabeh tawaran utawa kanggo sementara utawa permanen mandek publikasi tanpa kabar sadurunge.

F. Keabsahan hukum saka wewaler iki

1. Penafian iki kudu dianggep minangka bagean saka publikasi internet sing diarani sampeyan. Yen bagean utawa formulasi individu saka teks iki ora, ora ana maneh utawa ora rampung cocog karo kahanan legal saiki, bagean isih saka document tetep ora kena pengaruh ing isi lan validitas.

punika proyek dening ClipartsFree.de
© 2012-2022 www.ClipartsFree.de - Cliparts, gambar, gif, kertu ucapan gratis