Komitmen sosial kita



Kita entuk bagean saka penghasilan saka situs web iki kanthi bentuk sumbangan kanggo macem-macem proyek sosial.

Kita uga takon sampeyan, yen sampeyan nggunakake gambar kita, kanggo nggawe kontribusi cilik lan ndhukung wong ing ngisor iki:


Bantuan rehabilitasi kanggo bocah-bocah saka Belarus
Inisiatif saka guru lan siswa saka Georg-Büchner-Gymnasium ing Düsseldorf


Ing kutha Lithuania Druskininkai - resort kesehatan cilik ing Memel - ana sanatorium Belarusian disebut "Belorus". Sanatorium dibangun ing wektu Uni Soviet, supaya dina iki ana ing lemah Lithuania, nanging belongs kanggo negara Belarusian.

Nganti 4000 bocah Belarusia sing lara diobati ing klinik rehabilitasi iki saben taun. Akeh sing teka saka wilayah sing isih kena pengaruh bencana Chernobyl.

Film ing ngisor iki (dawa: 5,5 min.) Nuduhake sawetara gambar nginep ing sanatorium - diiringi lagu sing diciptakake bocah-bocah.



Informasi sing luwih rinci babagan iki bisa ditemokake ing situs web resmi http://www.belarus-kinder.eu/

Akun PayPal kanggo sumbangan sampeyan: konto-online (ing) belarus-kinder.eu

Sampeyan uga bisa mbantu
kanthi nuduhake kaca iki karo kanca-kanca ing Internet ing Facebook, Twitter lan Co.
punika proyek dening ClipartsFree.de
© 2012-2022 www.ClipartsFree.de - Cliparts, gambar, gif, kertu ucapan gratis